Kendi i lojrave Jungle Land

Jungle Land Vlore, aty ku endrrat e femijeve tuaj behen realitet.

Kendi jone i lojërave për fëmijë është mënyra më e mirë për të shijuar momente argëtuese për të gjithë mysafirët tanë të vegjël (por edhe për më të rriturit).

E vendosur në një zonë të sigurt të resortit tonë, këndi i lojërave të fëmijëve tanë përmban nje shumellojshmeri lojrash për të gjithë mysafirët tanë të vegjël, ndërsa ju mund të relaksoheni dhe të shijoni menunë tonë të larmishme në barin tone.

Për më tepër, fëmijët tuaj do të kenë mundësinë të këndojnë dhe kërcejnë me kartonat e tyre të preferuara. Mickey Mouse, Minions, Masha dhe shumë të tjerë do të jenë aty për të festuar me ta.

Eksperience e paharrueshme per femijet tuaj