Discover serenity

Kompleksi Italo-Shqiptar Diamond Hill SPA & Hotel eshte oazi i qetesise dhe relaksit ne cdo stine te vitit! Nje Spa moderne dhe me e kompletuara ne Shqiperi, Apartmente / suita, kend madheshtor lojerash per femije gjithashtu Restorant me Kuzhine Vendi, Greke & Italiane!

14°C
03:59 PM

ARRIVING

11

09

DEPARTING

11

09

GUESTS

1

Guests
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Reservation Hotline +355 69 409 8901 Reservation assistance available 24 hours

We reimagined luxury

I pozicionuar në zonën më tërheqese të Vlorës, Uji I Ftohtë, Kompleksi Italo-Shqiptar Diamond Hill SPA & Hotel është oazi i qetësisë dhe relaksit në ç’do stinë të vitit!

Evente

Qëndroni i azhornuar për të gjitha Eventet në Diamond Hill të cilat padyshim shoqërohen me oferta e çmime ekskluzive për ju.

Turi Virtual

Navigoni virtualisht pothuajse të gjitha ambientet tona të cilat ofrohen 360′ për ju.

Këndi i Ofertave

Qëndroni i azhornuar me të gjitha Ofertat në Diamond Hill të cilat padyshim shoqërohen me organizime e çmime ekskluzive për ju.