fbpx
standard-title Sallë Konferencash

Sallë Konferencash

Eventet dhe Konferencat janë pjesë e rëndësishme e jona. 
Ofrojmë për ju sallë mbledhjesh me standarte të larta.
Ejani të realizoni takimet apo trajnimet tuaja të biznesit. 
Ne ju përgjigjemi deri në detaje. 
Kapaciteti për sallën e tipit round deri ne 32 persona, ndërsa për sallën e tipit teatër deri ne 70 persona.