fbpx
standard-title Restorant

Restorant

Restorant modern,  i arreduar deri në detaj,  i cili ofron gatime Italiane dhe menu tradicionale.
Organizojme festa të ndryshme si dhe ditëlindje.

Çdo të shtunë në ambjentet e restorantit organizojmë Muzikë Live!