fbpx
standard-title Jungle Land

Jungle Land

Këndi i lojrave “Jungle Land”

Aty ku çdo i rritur do të donte të ishte dhe njëherë fëmijë!

 

  • Labirint
  • Baby park
  • Roller runner
  • Spider man
  • Muri alpinistit
  • Bar
  • Piceri
  • Kreperi
  • Gelateri

 

Fëmijët luajnë të sigurt nën mbikëqyrjen e kujdestareve të fëmijëve.

Në varësi të kërkesave tuaja, organizojmë festa dhe ditëlindje për fëmijët tuaj.